Има и луѓе меѓу нас сите, овој е херој на денот

Loading...

Постот објавен на социјалните мрежи ги критикува возачите кои се паркирале на постојката и лицето со количка не може да влезе во автобусот.
Не дека нема простор за критика, но не секогаш. Меѓу многуте има и такви кои, навистина, се само за пофалба. Големи луѓе или луѓе со срце и душа. Вотој контекст не смееме да го оставиме незабележан гестот на возачот кој го паркираше автобусот и излезе да помогне на лицето со инвалидска количка да може да влезе во автобусот. Човештина, така се вика тоа.

loading...