Уставен Суд – Има ли поврзаност на уставната судика Гошева со Мицковски?

Loading...

Дали ќе се руши референдумот за да се спасат Заев и Мицковски? Ова е легитимно прашање кога се знае дека Заев секојдневно тоне, но со него тоне и Мицковски. Така во едно, на едно тоне проектот на Дип Стејт во Македонија кој што е платен со милиони долари.
Ако пропадне, а ќе пропадне референдумот тогаш е готово со Заев, но и со Мицковски. Едниот е веќе изсвиркан и се разбира е општо познато дека е извршител на проект. Но, Мицковски со ништо не се разликува од него. Само што глуми патриотизам, клекнува на колена и се глупира пред десеткуваното члество. Но никако не изговара Бојкот оти не смее. Не смее ни под разно. Оти не не чуди да има и потпишан документ (сценарио) според кој се движи после монтираниот конгрес во Валандово…
Па така како спас доаѓа и за двајцата Гошева. Но малкумина знаат дека се работи за баба на Игор Гиевски од ЕВН, некогашен претседател на младите на ВМРО и мошне близок контакт на Мицковски. Близок и по линија на енергетскиот бизнис, но близок и по партиски линии, посебно линијата на Ефто и Панкер. Може дојде право време да се извлечат ранетите преку мостот на Неретва кој Германците не го видоа?

loading...