Има милиони и може да си дозволи се, но Карлеуша сама го прави ова

Loading...

Јелена со наследничките Атина и Ника отиде да пазари.
Иако има милиони, таа сама пазарува и го троши времето со своите две ќеркички, односно нема телохранители… Или се добро сокриени во ова ПР издание?


Јелена не комуницирала со работниците во продавниците, се обидувала да не привлекува внимание, а кога платила за намирниците, кесите сама ги носела.
Бидејќи аферата поприма континентални димензии и има секојдневно нови информации, се за КАРЛЕУША ПРОЧИТАЈТЕ СЕГА И ТУКА

loading...