Името корона во себе ги соржи броевите 666

Loading...

Името корона во себе ги соржи броевите 666. Не знам дали верувате во ТЕОРИИ НА ЗАГОВОР, нити пак имплицирам дека ова е точно. Но ги проверив буквите и броевите се точно пресметани.

Оставам на секој поединечно да си донесе сам за себе заклучок!!

Начинот на кој што се собираат бројките се вика ГЕМАТРИА. И е еврејска метода, која значи дека зборовите коренспондираат со збирот на бројките што ги содржат, како што е прикажано погоре… Ако се декодира бројката, се добива 666, а таа најчесто се вика и БРОЈ НА ЅВЕРОТ, а во историска конотација се однесува на Нерон кој ги прогонувал Евреите и раните Христијани.

Па кое е вашето мислење на оваа тема? Се зеза ли некој сурово со нас?? Случајно ли е името корона, кое во својот збир содржи асоцијација на зло???

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...