“Империја” во вештите раце на Кирил Џајковски?

Loading...

Неофицијално, на социјалните мрежи излезе веста дека евровизиската ”Империја” ќе ја преземе и преработи Кирил Џајковски. Песната ќе доживее комплетна трансформација, со нов аранжман и видео запис, како и измени на делови од текстот. Останува да видиме како ќе изгледа новиот аранжман на не толку омилената првична верзија на нашата евровиска песна.Неофицијално, на социјалните мрежи излезе веста дека евровизиската ”Империја” ќе ја преземе и преработи Ки

loading...