Индијка родила бебе со 4 раце и 3 нозе(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО)

Loading...

Родилка од Индија на свет донела девојче со 4 раце и 3 нозе, после потполно здраво момче. Докторите веруваат дека таа требало да роди тројка, но два фетуса се споиле во матката. Додатните органи се наоѓаат на градите и стомакот на бебето, а лекарите се сомневаат дека може да се отстранат.
Мајката е во добра здравствена состојба, а на бебето по проблемите со дишењето, состојбата му е регулирана.
Родителите на новороденчето биле толку сиромашни што не можеле да си дозволат ниту преглед со ултразвук, па затоа и не знаеле што се случува со нивното бебе.

loading...