Институциите тврдат дека храна има доволно: За поскапување казни до 5.000 евра, па и една година затвор

Прехранбената индустрија во земјава им порачува на граѓаните дека нема потреба панично да купуваат залихи зашто има доволно леб, брашно, масло за јадење, млеко, млечни производи, јајца, кондиторски производи, месо … Продолжи со читање Институциите тврдат дека храна има доволно: За поскапување казни до 5.000 евра, па и една година затвор