Интернетот збрлаве по тепачката на Саше Политико – Карлеуша од Кратово

Интернетот збрлаве по тепачката на Саше Политико…
Еве некои реакции. 
Повеќе на оваа тема која се чини дека денеска е број еден во СЕВЕРНА прочитајте ТУКА

Loading...