Ирена Ристиќ: Да собереме пари за Најчевска и да ги поздравиме Рада и Зоки!

Loading...
Синоќа актерката Ирена Ристиќ на својот Фејсбук профил предложи да се соберат пари за казната на професорката Мирјана Најчевска, која вчера објави дека е казнета со 200 евра за фрлање боја за време на Шарената револуција.

“Симболике ради, треба да се екипираме ние неколку души и да собереме средства за казната на Најчевска и со свечена церемонија и пренос на тв, да ги уплатиме!
Она не смее денар да плати!
И да ги поздравиме Павле, Рада, Зоки и остали лоши стрелци!
*лајк ќе значи 100 денари, а у коментар пишете ако давате поише.“, пишува Ристиќ.

loading...