Ирена Ристиќ со шокантно видео: “Зошто е таков Вардар?! Еве, гледајте!“

Loading...

Шокантно видео од реката Вардар објави актерката Ирена Ристиќ.

„Зошто е таков Вардар?!
Еве, гледајте!
Инспекцијата искочила на терен и наводно е од каналот (а каналот се наоѓа после мостот близнаци, на потегот према Долно Лисиче. Информациите се дека директно доаѓа од Макстил, поранешна Железара, вели мојот извор кој го направи видеово)
Чекаме резултати од инспекциската работа!!
Не ви тече Вардар у дневна па да си истурате шо сакате, гомна мегаломански ненаситни!!!
КАЗНА!!!“-пишува Ристиќ.

loading...