Иронијата на бракот и славата!

Loading...

Божествена комедија на 21век.Божествена комедија на 21век
Венчавка од бајките во Париз?! Овој пар очигледно има амбиција да биде трн во око на новинарите и идеал на фановите. Но кој е тој идеал кога лошото влијание го коментира и претседателот Обама?!
Замислете го чуството да вршите физиолошки потреби на позлатена вц-школка, да се возите во блидирани возила, кои штитат од нагазни мини и рачни гранати, (спремни да одите во Авганистан???), смешно и пародично, или во превод божествена комедија на 21век.
Ова е и повеќе од психологијата на квантна физика, и сите пародии на тоа изразување. Да е ова турска серија ќе беше најгледана на Балканов, а што знаеш можеби ќе биде па Величествениот ќе завидува…
Повеќе на ТЗМ.МКБожествена комедија на 21век
Венчавка од бајките во Париз?! Овој

loading...
Loading...