Искрено! Ги миете ли рацете по одење во тоалет?

Loading...

Уште од мали нозе не учат колку е важно да стекнеме навика и да се грижиме за нашата хигиена. Но, како растеме сѐ повеќе ја користиме сопствената логика, па многу од тоа што сме научиле порано во животот го менуваме со некоја наша навика и идеја.
90% од луѓето кои ги мијат рацете по одење во тоалет, не го прават тоа на правилен начин, а многумина не користат сапун воопшто. Сите знаеме кон што води немиењето на рацете и какви се бактерии содржат фекалните материи, па затоа одвоете неколку минути и разгледајте ја следната фотографија која ќе ве зачуди, но се надеваме и поучи.
Еве неколку интересни факти за тоа колку британците водат грижа за својата хигиена. 

Уште од мали нозе не учат колку е важно да стекнеме навика и да се грижиме за нашата хигиена. Но, како растеме сѐ пове

loading...
Loading...