Искршени тоалети, заборавени хулахопки по концертот на Аца Лукас во Скопје

Loading...

По завршувањето на концертот на турбофолкерите Аца Лукас, Милица Павловиќ и Пеѓа Меденица во Скопје, салата „Борис Трајковски“ во Скопје е речиси демолирана.


Искршени тоалети, заборавени женски хулахопки, прашкаста материја по столчињата и еден куп ѓубре.
Концертот се одржа вчера, а беше најавуван како најлудата предновогодишна журка.

loading...