Исповед на жена која прележала коронавирус

Објавила дневник за последниот еден месец што го преживеала од моментот кога била заразена со коронавирус Прочитајте ја приказната на оваа жена за нејзиното искуство со коронавирусот… „Имам 45 години … Продолжи со читање Исповед на жена која прележала коронавирус