Исповед на Крис Браун

Loading...

Крис Барун повторно се обидува да докаже дека е достоен за се гледа со Ријана.
Пејачот кој моли да „не му судат“, продолжува со својата јавна молба за прошка. Најновиот развој на неговиот реален живот Lifetime (или “Law & Order: SVU”) е приказната во која што тој кажа „нашата љубов е вистинска“.
Тој си ја отвори душата за UK’s Daily Star за време на забавата на Елтон Џон за Оскарите минатиот викенд. Според озборувањата на Дејли Стар, овој разговор можеби се случил, а можеби и не.
Ако се случил Браун кажал: „Нашата љубов е вечна. Ние сме родени да бидеме заедно.“
Би го прифатиле тоа… Браун понатаму додаде, во однос на неговото минато-знаете, дека повредите на нејзиното лице со модринки од 2009 година- се е тоа заборавено, барем од Ријана.
„Јас ја сакам неа, и таа мене“-изјавил Браун. „Тоа е она што се случува после се.“
Тој додаде:„Луѓето не критикуваат и двајцата, но тие не знаат што се имаме ние… Го користат тоа за да ми попречат, но тоа е сега минато. Ние имаме право да донесуваме одлуки и да ги живееме нашите животи онака како што ние сакаме.“
Но потоа се јави друг извор на истата забава, дека всушност Крис Браун се обидувал да ја придобие Кармен Електра. И за крај, кампањата за прошка на Крис Браун продолжува.Крис Барун повторно се обидува да докаже дека е достоен за се гледа со Ријана.
Пе

loading...