Исчезна докторката која меѓу првите јави за ширење на вирус сличен на КОРОНА

Исчезна докторката која јави за ширење на вирус сличен на КОРОНА Кинеската докторка, која беше првата што јавно предупреди за ширењето на вирусот „сличен на САРС“, исчезна, предизвикувајќи стравувања дека … Продолжи со читање Исчезна докторката која меѓу првите јави за ширење на вирус сличен на КОРОНА