Исчистете лонец или тава лесно

Loading...

Ако имате проблем да исчистите масен лонец или тава, тогаш употребете го овој мал трик.
Ставете сол и земете хартија или весник, па убаво истријте го дното и страните.
Потоа измијте вообичаено.

loading...