ИТАЛИЈАНИТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ СО РУСИТЕ ВО ЈАДРАНСКО МОРЕ: Игра на нерви од Ортанската врата до Анкона! Италијанскиот адмирал дал ИТНО предупредување

Руски бродови навлегле во Јадранското Море. Од каде доаѓаат руските бродови во морето што го делат неколку членки на НАТО Албанија, Италија, Црна Гора, Хрватска и Словенија? Три различни руски … Продолжи со читање ИТАЛИЈАНИТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ СО РУСИТЕ ВО ЈАДРАНСКО МОРЕ: Игра на нерви од Ортанската врата до Анкона! Италијанскиот адмирал дал ИТНО предупредување