Италијанскиот фудбалер Балотели ќе се жени!

Loading...

Познатиот фудбалер на Милан, Марио Балотели, покрај тоа што е познат играч, тој е истот така познат и по своите скандали.
Овојпат изненади со прстен вреден милиони наменет за неговата девојка Фани, со која се шест месеци во врска.
Повеќе на ТЗМ.МКПознатиот фудбалер на Милан, Марио Балотели, покрај тоа што е познат играч, тој е истот така познат и по своите сканда

loading...
Loading...