ИТНО: Нови рестрикции на движењето од Владата

Loading...

ИТНО: Нови рестрикции на движењето од Владата

Само што беше соопштено дека за време на викенд движењето ќе биде ограничено наместо од 21 часот, од 16 часот, па се до 5 часот наутро.

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...