ИТНО: Нови рестрикции на движењето од Владата

ИТНО: Нови рестрикции на движењето од Владата Само што беше соопштено дека за време на викенд движењето ќе биде ограничено наместо од 21 часот, од 16 часот, па се до … Продолжи со читање ИТНО: Нови рестрикции на движењето од Владата