ИТНО СЕ БАРААТ КЕЛНЕРКИ ВО КАТАР, ДУБАИ, БАХРЕИН!!!

Loading...

Врaботете се преку Виза Плус Вработување во најексклузивните хотели во Катар, Дубаи и Бахреин, бидете дел од нивниот тим и преку работа напредувајте!
Виза Плус е агенција со седиште во Скопје, специјализирана за посредување при вработување во странство со број на лиценца 08-7655/4 издадена од Министерство за труд и социјална политика.
Хотели во Катар, Бахреин и Дубаи имаат потреба од 50 келнерки со и без работно искуство и со познавање на англиски јазик.
Работодавачот нуди: плата; здравствено осигурување; авионски превоз; сместување; три оброка на ден; работна виза за две години; годишен платен одмор.
Следејќи ги вистинските вредности, компанијата ја поттикнува независноста, иновацијата и авантуристичкиот дух, со идеја да го помогне општествениот развој. Агенцијата е формирана со цел да го подобри животниот стандард на луѓето во Македонија. Големото искуство во посредувањето за вработување претставува гаранција за квалитет и сигурност.
Контакт телефон: 02/ 3280 900 или 078 208 508
Аплицирајте ТУКА Врaботете се преку Виза Плус Вработување во најексклузивните хотели во Катар, Дубаи и Бахреин, бидете дел од нивниот т

loading...
Loading...