И овчарот од Пухче, Марјан Трајчев поднел кандидатура за претседател на Македонија

Loading...

Овчарoт од селото Пухче, Марјан Трајчев на Фејсбук поднел кандидатура за претседател на Македедонија.
– Јас поднесов кандидатура за Претседател на Македонија и мислев дека ќе водам лавовска битка со професорката Каракамишева. Во нејзе само гледав сериозен противник, навистина секоја чест за тоа она што го направи. Kако што можел Никола Карев да биде Претседател на Крушевската Република на 27 години, можам и јас. Добив огромна поддршка од мајка Лоза, тетката на Груевски, пишува во објавата.

loading...