И се доближи и и остави нешто на задникот! Следната секунда се случи чудо (ВИДЕО)

Loading...

Овој човек знае да се нашали со својата баба. И најверојатно ќе ги сноси последиците.

Тој и стави крекер на задникот и многу брзо, гладен галеб тргна на лов.

Јасно е дека госпоѓата се исплашила … можеби и таа го заслужила тоа? Погледнете!

loading...