И тоа бидна, Мицковски сам со себе се сретнал и разговарал!

Loading...

Што да ви кажеме повеќе… дечкиве од „дувло“ со ослабната концентрација и ајкју… го избрукаа шефот.
Оваа фотографија која излезе на профилот на „Твитер“ на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски предизвика збунетост во јавноста, затоа што и од двете страни на фотографијата се гледа Мицкоски. Според фотографијата, излегува како Мицкоски да има средба со самиот себе!?

loading...