И што правиме сега Бранко?

Loading...

Ова е ера на телекомуникации, се е снимено и се се чува некаде. Па така потешко им е да лажат на политичарите и да сметаат на краткото памерење на народот. Во оваа пригора/неприлика да го потсетиме Бранко Црвенковски како се перчеше за името дури во Њујорк.
И сега бате Бране што стана?

Бранко Црвенковски: името на мојата држава е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. И сега што правиме?

Gepostet von Puls24.mk am Montag, 14. Januar 2019

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...