И јас сакам азил!

Зошто?
Заради СЕВЕРНА,
лошиот воздух,
скапиот бензин,
корумпираните политичари и изгнасените партии,
сообраќаниот хаос,
убиствата по улиците,
ревизијата на историјата,
умреното здравство,
ГМО храната,
кучињата што не јадат по улици…
Треба ли да редам уште?

Loading...