И Јутуб потклекна на Харлем Шејк

Loading...

 
Се чини дека лудилото наречено „Харлем Хејк“ нема наскоро да исчезне,а најнов доказ за тоа е изненадувањето кое на своите корисници им го припреми Јутуб.
Се што е потребно е во полето за барање да напишете „ do the Harlem Shake“ (без наводници) и да почеката некоја минутка. Лото набрзо ќе почне да се дрма во звуците на оваа песна, но тек кога ќе дојде врвот се случаат интресни работи.
За сега ова изненадување совршено работи на сите пребарувачи освен на Сафари, што може да доведе до резултат Ејпл да ги блокира старите верзии на овој пребарувач. 
Се чини дека лудилото наречено „Харлем Хејк“ нема наскоро да и

loading...