Кавга за тезга на пазар во Белград, пукал во колегата, а потоа се самоубил

Уличен продавач во Белград го застрелал својот колега, а потоа се самоубил, јавува „Блиц“.Кавгата меѓу двајцата продавачи околу тезгата избувнала околу 10:30 часот, а во еден момент убиецот го извлекол револверот и пукал во колегата, а потоа отишол зад блиската продавница и си пукал во главата.„Никој не обрнуваше внимание што прават двајцата пред продавницата. Дури не се слушна ни расправија“, појаснуваат останатите продавачи од пазарот.
МакфаксУличен продавач во Белград го застрелал својот колега, а потоа се самоубил, јавува „Блиц“.

Пронајдете не на следниве мрежи: