Каде да резервирате ефтин билет за крстарење?

Loading...

Норвешката линија за крстарење е прогласена за најдобра но и најефтина кога станува збор за крстарење. Но тие најавуваат и нови поволности и олеснувања при плаќањето на крстарењето.
Моментално патниците кои ќе резервираат од 6-ти до 8-ми март имаат можност да резервираат крстерење од 7 дена за 200 долари а крстарење од 14 дена за 400 долари. Притоа може да ги користат сите услуги што ги нуди бродот но и во цената влегуваат и екскурзиите што се организраат.
Но ова не единствената линија каде што може да резервирате билет, постојат и други ефтини линии кој нудат крстарење од 37 долари за една ноќ. Но екпертите напоменуваат доколку немате големо искуство со крстарење, според нивната препорака потребно е да резервирате пократкотрајно крстарење за да ги избегнете мачнините со кои може да се соочите.
Најчесто резервирани и посакувани се Европските крстарења.
 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Норвешката линија за крстарење е прогласена за најдобра но и најефтина кога станува збор за крстарење. Но тие најавува

loading...