Каде е најубаво да се чуваат компирите?

Loading...

Каде е најубаво да се чуваат компирите?

Компирот е намирница која никако не се чува во ладилник. Се чува во ладно и темно опкружување, а температурата на ладилникот е премногу за него.
Ладното го разбива скробот и ја менува текстурата.

loading...