Каде и со кого го прослави роденденот синот на Лепа Брена?

Стефан Живојиновиќ наполни 27 години, а својот роденден го дочека на, за ваква прилика, навистина необично место.
Стефан и Бобо Живојиновиќ, синоќа отишле во еден хипермаркет за да купат се што им треба за дома. Занесени во пазерењето ги фатило полноќ, па младиот пејач роденденот го дочекал меѓу рафтовите.
Норамално, потоа заминале дома каде ги чекале останатите членови на семејството Живојиновиќ. Следувале гушкања на Стефан, честитки и најубави желби за роденденот од најблиските.

Loading...