Каде се утре ќе нема струја?

Loading...

Без електрична енергија утре во периодот од 08:00 до 12:00 часот ќе бидат корисниците од улиците со броевите: 406, 415, 500 и Т-мобаил Марино, во Општина Илинден.
Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, без струја денеска во периодот од 08:30 до 14:00 часот ќе бидат корисниците од улицата „Гаврил Константиновиќ”, Општина Аеродром.
Во периодот од 08:30 до 17:00 часот, ќе бидат корисниците од селата Јаболци, Осинчани, Елово, Малчишта, Патишка Река, Црн Брв, Дражилово, Нова Брезница, како и ХПП ПЦЦ Хидро, Сателитскиот центар, Ловиштето „Јасен”, Каменоломот „Рудокоп” и останатите стопански и нестопански објекти во тој реон, во Општина Сопиште.
Без струја во период од 08:05 до 15:30 часот, корисниците од улиците 19, 38, 9, 8, 7, 15, 13, 14, ТИРЗ-Пумпа „Илинден”, ЗИК- Пумпа Илинден и објектите од непосредна околина, во Општина Илинден.
Во период од 08:30 до 12:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улиците „Миле Поп Јорданов„, броевите: 25 и 42-а, Јуриј Гагарин броевите: 29 и 35 и хотелот „Гранит”, Општина Карпош.
Без струја во период од 09:00 до 14:00 часот, ќе останат корисниците од улицата „Питу Гули”, во Општина Центар, додека во период од 09:00 до 13:00 часот и корисниците од улицата „Михајло Апостолски” (поранешна Каирска) од бројот 2 до бројот 16 и објектите во непосредна близина., во Општина Карпош.
Во период од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од улицата „Скупи” и подулиците: со бројот 12 и 20 и објектите во непосредна близина, во Општина Карпош.
Без струја во период од 09:00 до 12:00 часот, ќе бидат и корисниците во кругот на поранешна „Стаклара” и објектите во непосредна близина, во Општина Кисела Вода.

loading...