Каде ќе нема струја денес?

Loading...

ЕВН известува дека за денес се планирани зафати на електро дистрибутивната мрежа на повеќе места.
Без електрична енергија ќе останат:
– Од 12:00 до 14:00 часот, корисниците од ул.Козле од бр.15 до бр.21 (опш.Карпош – Скопје);
– Од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Саса – 2, нас.Пинтија (најгорниот дел) (опш.Кисела Вода – Скопје);
– Од 08:30 до 11:00 часот, корисниците од дел од улиците Васил Ѓоргов (кај новото школо Капиштец) и Адам Мицкиевич (опш.Центар – Скопје);

loading...