Каква е врската помеѓу Лила Филиповска и Владимир Пешевски

Loading...

Нормално врската е професионална. Лила Филиповска е сигурен рецепт за успех . Владимир Пешевски сопственик на пекарата Пастел ја ангажирал за свое заштитно лице на пекарата .Многу од нашите познати личности со голем број на следбеници на социјалните мрежи како Инстаграм се понекогаш најдобри промотори на бренд на многу фирми. Тоа е посуптилен тип на рекламирање  и потрошувачите многу подобро го прифаќаат и повеќе обрнуваат внимание на овој тип на рекламирање што е веќе докажан и сигурен рецепт за брза промоција.Најчесто се тоа фотографии кои делуваат поспонтано,поприродно и посуптилно праќаат пораки до потрошувачите.Се рекламира буквално се од храна до брендови , хотели ,туристички агенции ,накит ……на чив трошок е лила во дубаи ?

loading...