Каква облека да носите додека сте на диети за драстично слабеење?

Loading...

Ако сте на сериозно ригорозна диета и планирате да изгубите повеќе од 10 килограми, веќе знаете дека ќе мора да ја обновите и гардеробата откако ќе го постигнете резултатот.
Но, што да носите во меѓувреме, додека телото од ден во ден ви се менува?
Купувањето на облека за време на диета може да биде предизвик. Секако дека не сакате да вложите многу пари во облека која за 3 месеци од сега нема да може да ја носите.
Па, како да изгледате добро додека телото ви минува низ трансформација?
Што да носите додека сте на диета?
Туники – кошули


Широки џемпери


Пончоа и пелерини


Хеланки


Кошули и фустани со ремен


Општо, ремените се добар додаток

loading...