Какви порно филмови гледаат жените, а какви мажите?

Loading...

Во студијата учествувале над 2.000 жени и мажи кои одговарале на прашалник за тоа кои порно жанрови најмногу им се привлечни.
Резултатите се следни: мажите најмногу гледаат аматерски порнографски филмови, филмови со жени со големи гради и снимки со анален секс, додека жените преферираат поблаги верзии на порно филмови, филмови со групен секс и снимки со големи пениси.
Кога станува збор за најгледани жанрови кај двата пола, присутни се две категории, орален секс и секс во тројка.

loading...
Loading...