Какво е ова киндер јајце?!

Loading...

Тато срам да ти е!
Еден бразилец на Интернет постави снимка од невкусната шега со својот син. Сите знаеме колку децата ги обожуваат Киндер јајцата, колку затоа што станува збор за вкусната чоколада, толку и за играчката која се крие внатре.
Бразилецот завиткал обично живо јајце во опаковката од Киндер јајце и му го дал на својот син. На снимката се гледа дека малото дете е изненадено сто јајцето е бело, но татко му го убедува да го гризне.
По охрабрувањето, детето го гризнува јајцето, па жолчката се распрскува на сите страни, солзи лие…. А екипата од родители се газат од смеење.
Погледнете:Тато срам да ти е!
Еден бразилец на Интернет постави снимка од невкусната шега со

loading...