Како беседеше Дани Рангелова пред само година ипол

Нема да дозволиме да ни ја земат победата. Ние ќе ја браниме нашата држава, и нема да дозволиме да ни ги одземат гласовите. – Вака Рангелова се обраќаше пред ДИК после обидот да се промени бројот на пратенички места со поништувања во неколку изборни единици. Во меѓувреме малку се сменија работите…