Како го поминува Саша Ковачевиќ времето во карантин, кој му готви, како ја одржува формата…

Loading...

Идењето во теретана го замини со тренинзи во домашни услови, храна му готви неговата девојка Зорана, а највеќе му фалат неговите настапи и публика, рече накратко Саша Ковачевиќ.
Тој во неговото интервју соопшти дека штом се заврши кризата со коронавирусот, неговите фанови ги очекува „Метаморфоза“, долго најавуваните четири спота кои беа снимани во латинска Америка.
Погледнете го целосното интервју на Саша Ковачевиќ:

loading...