Како да ви се признаe дипломата во Германија?

Loading...

Експерт за прецизна механика кој вози такси, медицинска сестра која работи како чистачка, инженер кој живее од социјална помош. Во Германија има многу доселеници кои не ја работат работата за која се квалификувани, пишува DW.
Повеќе прочитајте на следниот линк. Експерт за прецизна механика кој вози такси, медицинска сестра која работи како чистачка, инженер кој живее од социјална помош. Во Германија има мн

loading...
Loading...