Како да ги запалите страстите во кревет и покрај високите температури и промените на расположението?

Loading...

Во текот на летото, блискиот контакт не изгледа толку примамлив, а прекумерното потење во моменти на најголема страст не е многу секси. Сепак, постојат три начини да ви помогнеме да уживате во жежок секс за време на жешките денови.

Создадете атмосфера

Ако беше зима, тоа би значело свеќи. Сега дури и не сакате да размислувате за тоа, така што наместо свеќи, почесто се одлучуваме за климатизери. Постигнете ја вистинската температура и направете ја вашата соба да изгледа совршена. Бидете внимателни и не претерувајте со ниски температури бидејќи тоа може да ја уништи атмосферата.

Туширајте се заедно

Ова е одлична алтернатива која во вистинската страст и тоа како ќе ве олади на вистински начин.

Додајте коцки мраз во играта

Најевтината еротска играчка што ја имаме сите дома. Можете да користите коцки мраз на многу различни начини буквално да го излудите вашиот партнер со промена на температурата.

Па, зошто и да не се испотите заедно

Ако ништо од ова не функционира, само уживајте во сексот и добро испотете се заедно. Во тој случај, ве чека уште еден круг страст под туш.

loading...