Како да го искористите вишокот сварени тестенини?

Loading...

Сигурно ви се има случено најмалку еднаш да не ја погодите дозата на тестенини со другите состојки за рецептот (сос и други прилози), па ви остануваат сварени тестенини – макарони, шпагети, тагијатели, лингвини – и не знаете што да правите со нив.
Од економични причини, пред сѐ, разгледајте ги овие рецепти со кои од остатоците од сварени тестенини ќе направите вкусни јадења, дури и наредниот ден.

loading...