КАКО ДА ГО ПОЈАЧАТЕ WI-FI СИГНАЛОТ ДОМА? Супер трик што не чини ништо и прави огромна разлика!

Loading...

Пробајте и гледајте што се случува, ќе бидете изненадени!
Поради сегашната епидемиолошка состојба, како и појавата на нов вид корона вирус повеќето од нас работат од дома. Она што на сите сега им е најпотребно е силен интернет.
Секој што има безжичен интернет честопати се соочува со проблем на слаб сигнал, чија јачина варира од соба до соба. Овој проблем ќе го решите на многу едноставен начин.
Сè што ви треба е празна конзерва и малку двострана леплива лента или пластелин.
И еве што треба да направите…
Прво измијте ја конзервата и отстранете ја неговата отворачка. Исечете го дното и исечете го горниот дел, но не до крај. Оставете парче несечен метал, а потоа направете пресек на спротивната страна од конзервата. Раширете ги исечените парчиња за да формирате полукруг. Залепете парче лента или пастел од надворешната страна на дното на конзервата, а потоа залепете го на рутерот.
Погледнете како изгледа чекор по чекор:

loading...