Како да го спасите омилениот џемпер што се собрал при перење?

Loading...

Сигурно ви се има случено да го смалите омилениот џемпер од кашмир или волна бидејќи сте го испрале на погрешна програма или сте го ставиле во машина за сушење алишта.
Не паничете, има многу едноставно решение за проблемот, но најдобро е да реагирате веднаш откако сте сфатиле каква грешка сте направиле.
Погледнете го ова видео и следен пат внимавајте како перете и сушите облека, особено омилената.

loading...
Loading...