Како да направите вкусен домашен крцкав чипс?

Loading...

Чипсот е идеалниот избор за грицки навечер кога гледате фудбал или уживате во маратонско гледање на вашата омилена серија.
Наместо да чувствувате грижа на совест дека јадете индустриски производ со додадени масти и шеќери, направете си домашен крцкав чипс што е поздрава верзија и плус е превкусен

loading...
Loading...