Како да препознаете дека таа флертува со вас ?

-Разговара со вашиот пријател, но постојано гледа во вас
-Постојано е во ваша близина
-Привлекува внимание кон нејзината уста
-Ве издвојува од толпата
-Ги имитира движењата на вашето тело
-Си игра со нејзината коса
-Ве допира
-Остварува “Eye Contact” со вас
-Навлегува во вашиот личен простор
-Ви пристапува и започнува разговор 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.-Разговара со вашиот пријател, но постојано гледа во вас
-Постојано е во ваша близина
-Привлекува внимание кон нејзината уста

Пронајдете не на следниве мрежи: