Како да се облечете лежерно, а да изгледате стилски и елегантно на пролетните свадби?

Loading...

Започна сезоната на свадби и прослави на отворено, а гостинките веќе се во дилема што да облечат.
На пролетните и летни свечени настани девојките најчесто сакаат да бидат полежерно и лесно облечени, но сепак стилски и елегантни.
Веројатно мислите дека е невозможно да се направи таква комбинација, но следниве фотки ќе ви послужат како стилска инспирација.
На свечените пригоди во наредниот период може да бидете облечени едноставно, а сепак впечатливо и модерно.
Неколку идеи за гостинките на пролетните и летните свадби:

loading...