Како да согорувате калории додека седите или спиете?

Loading...

Да, постојат 7 научно потврдени начини на кои може да се согоруваме калории дури и додека не правиме ништо, односно додека седиме или спиеме.
Тоа е поврзано со метаболизмот, односно побрз метаболизам значи поактивно согорување на калории додека телото е во состојба на мирување.
Значи, потребно е да го забрзате вашиот метаболизам. А за да го направите тоа, потребно е да направите неколку измени во вашата исхрана бидејќа храната која ја внесувате ја одредува брзината на метаболизмот.

loading...