Како да стекнете искуство и самодоверба во кревет

Loading...

Обидете се да се запознаете себеси. Навистина да се запознаете. Колку повеќе знаете за вашето тело и начинот на кој сакате да добиете задоволство во кревет, толку полесно ќе биде за вас да му дадете на знаење што ви одговара вам и полесно ќе дознаете што тој сака за возврат. Така е, говориме за мастурбација. Ако мислите дека ова е нешто што допрва треба да се загрее, почнете со секс играчка. Факт е дека играчката ќе го направи најголемиот дел од работата, па ќе биде полесно за вас целосно да му се препуштите на моментот. Обидете се со некој едноставен вибратор кој не изгледа страшно и има сè што е потребно за да ги загрее почетниците. Верувајте, тоа ќе биде неверојатно искуство.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Обидете се да се запознаете себеси. Навистина да се запознаете. Колку повеќе знаете за вашето тело и начинот на кој сакате да добиете задоволство в

loading...